Naujasis vaflis yra gaminamas su minkštu aštraus skonio prancūzišku bri sūriu, mangais ir itališku „Procceso“ vynu, kuris patiekiamas tikrame švirkšte. Vos tik trečiadienio vakarą vykusioje šio naujo patiekalo degustacijoje restorano padavėjos patiekė lėkštes ant stalo, visi į pristatymą susirinkę svečiai ėmė gūžčioti pečiais nesuprasdami, kam tas švirkštas lėkštėje yra reikalingas.

„Vaflis su vynu yra labai žaismingas, nes šįkart klientams siūlysime burbuliukų „injekciją“ į vaflį sušvirkšti patiems, tad atvykus paragauti šio patiekalo laukia ir mažytė atrakcija“, – svečiams paaiškino šios vietos savininkai Laura ir Šarūnas Mazalai.

Vaflių restorano meniu naujienos

Pristatydama meniu naujoves L. Mazalienė atskleidė, kad kepiniai, kurie gaminami be glitimo, gali būti tokie pat purūs ir minkšti, kaip įprastai gaminami kepiniai, nors daug kam atrodo, kad su glitimo neturinčiais produktais šio efekto išgauti neįmanoma.

„Mūsų klientai, valgydami vaflius be glitimo, nejaučia jokio skirtumo nuo kepinių, kuriuose yra kviečių, miežių, rugių baltymų“, – sakė ji.

Taip pat buvo pristatytas ir įspūdingai atrodantis vaflių, ledų ir maskarponės kremo desertas. „Tokia idėja atkeliavo iš JAV. Ten tokie kokteiliai labai populiarūs. Žiūrėsime, ar ir lietuviams jis pasirodys priimtinas“, – kalbėjo šeimininkė.

Laura Mazalienė

Skaniai pavalgyti šiame restorane gali ne tik glitimui alergiški žmonės, bet ir tie, kurie pasirinkę veganizmą. Jie restorano meniu ras veganiškų vaflių su sojos pienu, be kiaušinių ir laktozės.

„Aš pati šiuo metu nevartoju laktozės, glitimo ir kiaušinių, tad ši alternatyva man yra išsigelbėjimas. Puikiai suprantame alergiškus žmones“, – kalbėjo L. Mazalienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)