14 dolerių (apie 13 eurų) kainuojantis manekenės vardo mėsainis gaminamas iš jelapenais gardintos jautienos, avokado, salotų, keptų pomidorų, karamelizuotų svogūnų, amerikietiško ir baltojo kreminio sūrių, naminių tortilijos traškučių, sojų pastos ir garstyčių padažo.

C. Crawford vyras Rande'as Gerberis taip pat sukūrė išskirtinį produktą – Aštriąją Rendžio margaritą. Tai unikalus „Casamigos“ tekilos kokteilis.

Sukūrę šiuos du produktus jiedu dalyvauja specialioje kampanijoje, skirtoje paremti amerikiečių šeimas, kurių vaikai serga vėžiu. Nuo kovo 17 dienos iki gegužės 12 d. nuo kiekvieno parduoto mėsainio ir kokteilio kampanijai bus aukojama po 1 dolerį.

Su šia sunkia liga yra tekę susidurti ir C. Crawford šeimai – leukemija sirgo jos brolis. O pristatydama savo sukurtą produktą modelis linksmai juokavo: „Augdama mažame miestelyje aš dievindavau paprastą amerikietišką maistą, o kas gali būti klasiškiau už mėsainį su sūriu?“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)