Avinžirnių miltų paplotėliai

Paplotėliams reikės:

  • 200 g avinžirnių miltų
  • 250-300 ml vandens
  • Alyvų ar kokosų aliejaus kepimui

Priedai pasirinktinai:

  • druska
  • kuminas
  • karis
  • imbiero milteliai ar tarkuotas šviežias
  • spaustas česnakas
  • paprika
  • švieži ar džiovinti žalumynai

Gaminimas:

1. Sumaišyti avinžirnių miltus su vandeniu, norimais priedais ir palikti pastovėti tešlą 30-45 min.

2. Keptuvėje įkaitinti aliejų.

3. Dalimis pilti paruoštą tešlą į keptuvę, tolygiai paskirstyti ir kepti iš abiejų pusių.

Avinžirnių miltų paplotėliai
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)