Virtuvėje pas pauliusweets" projekte yra kuriami kulinariniai videoreceptai kur maisto tinklaraštininkai gamina gardžius, greitai paruošiamus receptus bei jais dalijasi su DELFI Maistas skaitytojais.

Ingredientai:

Marinatui:

  • 3-4 v.š. skysto medaus;
  • 5-6 v.š. alyvuogių aliejaus;
  • 4-5 skiltelių česnako;
  • ryšelio petražolių;
  • laimo sulčių;
  • gero žiupsnelio čili dribsnių;
  • gero žiupsnio druskos.

Lašišos ir mangų iešmeliai
Foto: DELFI

Gaminimo eiga:

1. Nuo lašišos nupjauname odą, pjaustome vidutinio dydžio kubeliais.
2. Česnako skilteles sutraiškome, nulupame, smulkiai sukapojame petražoles.

Lašišos ir mangų iešmeliai
Foto: DELFI

3. Marinatui skirtus ingredientus sumaišome dubenyje.
4. Į marinatą dedame lašišą marinuojame apie pusvalandį.
5. Mangą supjaustome kubeliais.

Lašišos ir mangų iešmeliai
Foto: DELFI

6. Ant iešmelio veriame po 3 gabalėlius lašišos bei 3 mango kubelius palikdami labai nedidelius tarpelius.
7. Kepame ant griliaus po 2-3 ant abiejų pusių. Į kepimo pabaigą, ant iešmelių tepame likusį marinatą.

Lašišos ir mangų iešmeliai
Foto: DELFI