Internete „Maisto mėgėja“ pasivadinusią Kristiną Naturjevienę seka daugiau nei 78 tūkst. žmonių. Karmėlavoje gyvenanti moteris pasakoja, kad maisto gaminimas jau seniai tapo jos pomėgiu, džiuginančiu ne tik ją, bet ir jos šeimą. Šįkart Kristina sutiko pasidalinti traškių bulvinių blynų su varškės kremu ir lašiša receptu.
Kristina teigia, kad maistas ir nauji receptai nuolat sukasi jos galvoje: „Man labiausiai patinka greitai ir lengvai pagaminami patiekalai, todėl sudėtingiausius receptus stengiuosi pakoreguoti taip, kad būtų galima pagaminti paprasčiau“, – ir dalijasi savo firminiu bulvinių blynų receptu.
Ingredientai (14 blynų): ~ 700 g bulvių, 1 svogūno, 1 kiaušinio, 2 a. š. prieskonių mišinio „Persiladas“, aliejaus kepimui, indelio tepamosios varškės su žalumynais (puikiai tiks ir paprasta varškė arba grietinė), 100 g sūdytos lašišos.