„Po kelionės į Pietų Korėją labai ilgėjomės ten paragautų skonių. Ne kartą bandėme atkurti juos namuose ir galiausiai, po ilgų bandymų, suradus visus autentiškus produktus, mums pavyko. Nuo to laiko mūsų neapleido mintis, kad tokiais skoniais reikia dalintis, tačiau tuo metu restorano atidarymo idėja atrodė nepasiekiama, kol vieną dieną sulaukėme bendradarbiavimo pasiūlymo iš vietinio lietuviškos vištienos ir kiaulienos augintojo“, – pasakoja E. Kuleša.

Nors restorano savininkai turi skirtingus išsilavinimus – finansų, inžinerijos ir viešbučių bei restoranų vadybos srityse, visgi tai nesutrukdė visiems pasukti verslo ir maisto gaminimo keliu. Kaip sako viena iš įkūrėjų Eva, šeima yra naujokai versle, tačiau ne virtuvėje. Eva pasakoja, kad kartu su seserimi ir vyru visada mėgdavo eksperimentuoti virtuvėje ir bandyti naujus receptus, o prieš restorano atidarymą konsultavosi su talentingais virtuvės šefais.

Suradę partnerius ir iki smulkiausios detalės išgryninę receptus, restorano komanda pasirinko įsikurti Pilaitės rajone. „Lokacija iš pradžių kėlė nemažai abejonių, galvojome, ar restoranas, esantis ne miesto centre, gali sulaukti sėkmės. Tačiau pamačius, kiek čia gyvena jaunų šeimų, nurimome ir šiuo metu džiaugiamės ne tik vietos klientais, bet ir atvykstančiais iš miesto centro ar kitų mikrorajonų“, – džiaugsmo neslepia E. Kujat.

Restorano įkūrėjai atskleidžia, kad labiausiai didžiuojasi savo korėjietiško stiliaus vištienos patiekalais, kurie tiekiami su įvairaus skonio padažais. „Vištieną tiekiame su mūsų gaminamais padažais: korėjietiška klasika patapusiu Gochujang padažu, išskirtiniu Soy Ginger bei mūsų švelniausiu padažu Mango Special. Taip pat didelio dėmesio sulaukia ir mūsų firminiai vištienos ar tofu dubenėliai, kaip ir mūsų gaminami priedai – kimchi, coleslaw ar marinuoti ridikai“, – restorano meniu pristato Z. Kujat.

„Viską darome patys, rankomis, vietoje pjaustome, marinuojame ir tik tada, kai klientas pateikia užsakymą, kepame, niekada nešaldome“, – priduria E. Kuleša.

Pirmoji diena naujai atsidariusiam restoranui kėlė daug nežinomybių, tačiau, kaip sako patys restorano įkūrėjai, jau sekančią dieną sulaukė sugrįžtančių klientų. „Tai mus labai džiugina ir motyvuoja“, – teigia restorano „Gogi Guy“ įkūrėjai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)