Nuo šiol šis restoranų tinklas veiks visuose didžiausiuose Lietuvos miestuose – ne tik Klaipėdoje, bet ir Vilniuje, Kaune, Šiauliuose bei Panevėžyje, o šia proga vienas laimingasis galės mėgautis KFC vištiena nemokamai visus metus.

Kaip teigia restoranus Lietuvoje valdančios „Apollo Group“ plėtros vadovas Tadas Račkauskas, su šio restorano atidarymu visai šalia Centrinio Klaipėdos keltų terminalo, užbaigtas restoranų tinklo įžengimo į šalies rinką etapas.

„Dabar 150 tūkstančių klaipėdiečių gali mėgautis ikoniškais restorano vištienos patiekalais patogioje miesto vietoje neišlipę iš automobilio – maistas tiekiamas tiesiai į transporto priemones drive-thru principu“, – apie restorano vietos pasirinkimą ir privalumus kalba plėtros vadovas.

Uostamiestyje atidaryto restorano valgiaraštyje atsidūrė visi geriausi šio restoranų tinklo vištienos patiekalai: puikiai atpažįstamas, aštrių sparnelių, traškių lazdelių arba originalaus recepto kulšelių pilnas kibirėlis bei populiarusis „Zinger“ sumuštinis. Be jau legenda tapusių patiekalų kiekvieno skoniui įtiksiantys sumuštiniai bei tortilijos, bei kiti iš šviežios, sultingos ir kruopščiai atrinktos vištienos pagaminti, Lietuvoje ir svetur pamėgti traškios vištienos skanėstai.

Šiais patiekalais pasimėgauti bus galima ne tik neišlipant iš automobilio, bet ir jaukiai įsitaisant modernaus restorano viduje – klientai traškią vištieną ragauti galės dviejų aukštų restorane arba terasoje, nuo kurios atsiveria vaizdas ir į Kuršių marias. Siekiant užtikrinti kuo įmanoma greitesnį užsakymų įvykdymo procesą ir sklandų darbą, restorane taip pat veikia užsakymus priimantys skaitmeniniai savitarnos kioskai.

Restorano Klaipėdoje atidarymo proga net dvi savaites vyks speciali kampanija, kuriai pasibaigus vienas laimingasis galės visus metus nemokamai skanauti restorano patiekalus - visa informacija restorane ir tinklalapyje.

Kaip akcentuoja T. Račkauskas, Lietuvoje veikiantys ir tik Klaipėdoje atidarytas restoranas yra ambicingo tinklo augimo plano Baltijos ir Šiaurės šalyse dalis. Jo tikslas – įkurti 27 restoranus. Šiuo metu Baltijos šalyse veikia – 21 restoranas, o 7 iš jų yra įsikūrę Lietuvoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją