Gardžioji žuvienė su ant grilio kepta lašiša ir marinuotais agurkėliais

  • 1 ekologiško sultinio kubelio
  • 1 ilgavaisio agurko
  • Kelių marinuotų agurkėlių
  • 50 g korėjietiškų morkų
  • Kelių jaunų apvirtų bulvyčių
  • ½ citrinos
  • Gabaliuko šviežios lašišos
  • Kelių vėžių
  • Šiek tiek rūkytos lašišos
  • Šlakelio alyvuogių aliejaus
  • Mėgstamų prieskoninių žolelių
  • Kelių svogūnų laiškų
  • Žiupsnelio juodųjų pipirų „Tellicherry“

1. Lašišą iš abiejų pusių pašlakstykite alyvuogių aliejumi ir dėkite kepti ant grotelių. Kai žuvis iškeps, ją sumaigykite.

2. Sultinio kubelį dėkite į puodą su karštu vandeniu.

3. Agurkus supjaustykite patogiais valgyti gabaliukais. Taip pat supjaustykite ir bulves. Pasmulkinkite prieskonines žoleles ir svogūnų laiškus.

4. Į karštą sultinį sudėkite keptą ir rūkytą lašišą.

Alfas Ivanauskas gamina gardžiąją žuvienę su ant grilio kepta lašiša ir marinuotais agurkėliais

5. Sudėkite korėjietiškas morkas ir daržoves. Pavirkite apie 10 min.

6. Virtus vėžius apskrudinkite ant grilio ir sudėkite į sriubą.

7. Galiausiai sudėkite svogūnus ir žoleles. Gausiai pagardinkite juodaisiais pipirais. Jei reikia, pagardinkite druska. Pagardinkite citrinos sultimis ir tarkuota žievele.

Gardžioji žuvienė su ant grilio kepta lašiša ir marinuotais agurkėliais
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)