Jums reikės:

  • prancūziško batono (gali būti ir padžiūvęs)
  • pomidoro
  • raudonojo svogūno (geltonas svogūnas tiks norintiems stipresnių pojūčių)
  • rūkyto kumpelio ar šoninės
  • Masdamo tipo sūrio (gali būti bet koks puskietis)
  • druskos, pipirų.
Traškūs sumuštinukai


Paruošimas:

Supjaustykite riekelėmis batoną. Šiek tiek apskrudinkite jį keptuvėje, pašlaksčius alyvuogių aliejumi.
Kol batonas skrus, plonai susipjaustykite pomidorą, sūrį, mėsą ir svogūną (žiedais).

Traškūs sumuštinukai

Ant dar karštų batono riekelių uždėkite sūrį, pomidorą, kumpį ir svogūnus. Pabarstykite druska ir pipirais pagal poreikį. Galite pagardinti šviežiomis prieskoninėmis žolelėmis, jei tokių turite ar pašlakstyti ypač tyro alyvuogių aliejaus. Improvizuokite. Skanaus!

Traškūs sumuštinukai
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)