Grikių košė su pakepintais svogūnais

  • 200 g grikių
  • 3 vnt. vidutinio dydžio svogūnų
  • 50 g sviesto
  • druskos ir pipirų.
Grikių košė su pakepintais svogūnais


Paruošimas:

Grikių košė su pakepintais svogūnais

Į puodą įpilkite 500 ml vandens, suberkite 200 g grikių, žiupsnelį druskos.

Grikių košė su pakepintais svogūnais

Į išvirusią birią grikių košę dėkite susmulkintus, ant sviesto pakepintus svogūnus ir viską sumaišykite. Pagardinkite druska ir pipirais. Patiekite grikius su pasirinktu priedu – grietine, lašinukais ar šviežiomis žolelėmis, pagal kiekvieno skonį.

Skanaus.

Grikių košė su pakepintais svogūnais
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)