12
Kitas

Kokosinis tinginys su riešutų sviestu

„Išmesti gaila, suvalgyti jau nelabai norėjosi, tad pagalvojau, kad senokai begaminau tinginį. Šiek tiek pakeisti ingredientai nei visiems gerai pažįstamo šokoladinio tinginio ir va – naujas, gal kiek neįprastas, bet neabejotinai vykęs desertas!“ – džiūgauja maisto receptų kūrėja.

Ji pasakoja, kad visi, kam teko jo bent gabalėlį paragauti, liko labai patenkinti. Ypač dėl to, kad šis desertas nėra toks saldus kaip įprastas, ir skonis šiek tiek primena karamelę.

„Na bet pripažinkime – sunku rasti tokį žmogų, kuris nemėgtų tinginio, ypač jei dar pačiam gaminti nereikia,“ – juokiasi tinklaraštininkė, savo kelyje nesutikusi tokių, kurie būtų atsisakę šio gardaus deserto.

Karantino metu sugalvojusi pildyti tinklaraštį Roma Labžentė paprastų kelių nesirinko nutarė viską gaminti iš penkių produktų. „Žinoma, apribotas ingredientų kiekis, nori to ar ne, šiek tiek apsunkina situaciją. Atrodo, galėtum pagaminti ir vieną, ir kitą patiekalą, bet nė pro kur nepavyksta „išsitekti“ į 5 produktus. Bet žiūrint iš kitos pusės – labai smagu tiek sau, tiek kitiems įrodyti, kad ir vos iš kelių ingredientų galima pagaminti puikius patiekalus“, – pasakoja Roma.

Ji neslepia: gaminti gali bet ką, o ir valgo viską – nėra vien sveiko maisto šalininkė. Na o kai reikia fotografuoti, mano nepakeičiama meilė desertai. Tiesa, dažniausiai dalį jų išdalinu, nes mums dviese su vyru jų tiesiog būtų per daug. O negaminti negaliu, kai dar tiek daug neatrastų skonių!“ – šypsosi.

Neseniai ištekėjusi Roma Labžentė, kaip juokauja, yra pagrindinė virtuvės darbuotoja, tačiau savaitgaliais šią erdvę užleidžia vyrui – kad jis galėtų palepinti žmoną savo gamintu maistu.

12
Kitas

Kokosinis tinginys su riešutų sviestu

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją