Jums reikės:
– Baklažanai – 2vnt.;
– Česnakas – 4 skiltelės;
– Čiobrelis – pora šakelių;
– Druska, pipirai – pagal skonį;
– Sviestas – 50 gramų;
– Aliejus.

Gaminimo eiga:

Baklažanus perpjauname pusiau ir įpjauname skersai per minštimą (nepažeisdami odos).

Į įpvojas įkišame pjaustytus česnakus, gardiname druska, pipirais ir įtriname aliejumi.

Apkepame ant karštų anglių ir dedame į netiesiogine kaitrą 30min., 160C.

Keptus baklažanus išskobiame, sudedame į indą, gardiname čiobreliu ir sviestu.

Triname iki vientisos purios masės.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)