Ingredientai:

- Rozmarinas - 2 šakelės
- Citrina - 2 vnt.
- Druskos pagal skonį
- Juodi malti pipirai pagal skonį
- Vištienos filė 700 g
- Alyvuogių aliejaus pagal skonį

Paruošimas:

1. Nedideliame inde sumaišykite 1 a.š. kapoto rozmarino, tarkuotą vienos citrinos žievelę, 1 a.š. druskos ir 1/2 a.š. juodųjų pipirų. Atidėkite į šalį.

2. Citrinas supjaustykite per pusę.

3. Vištieną apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Pabarstykite rozmarino ir citrinos prieskonių miksu. Suverkite vištieną ant iešmelių.

4. Įkaitinkite grilį iki vidutinės kaitros. Sudėkite vištieną ir citrinas ant grilio. Apkepkite iš abiejų pusių.

5. Sudėkite patiekalą ant lėkštės ir patiekite ant stalo.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)