Taigi, šį kartą šio kvapnaus ir gardaus patiekalo nereikės nė gaminti – tik šiek tiek apdoroti ir pašildyti.

Vakarienė už 3 eurus

Tiesa, kaip ir įprasta, į patiekalo kainą neįskaičiavome smulkmenų – pipirų, šlakelio alyvuogių aliejaus, šviežių žolelių (kurios gausiai veši ant palangės ir kaskart leidžia paskaninti gaminamus patiekalus).

Vakarienė už 3 eurus

Jums reikės:


Paruošimas:

Ant kepimo popieriaus padengtos skardos padėkite išpakuotą camembert sūrį. Jei sūrio dėžutė medinė – galite naudoti ir ją.

Vakarienė už 3 eurus

Švelniai įpjaustykite sūrio paviršių, į tarpelius įkiškite šviežių žolelių (čiobrelio, raudonėlio, rozmarino ar kitų žolelių pagal skonį), pabarstykite pipirų ir išlukštentų pistacijų riešutų.

Vakarienė už 3 eurus
Vakarienė už 3 eurus
Vakarienė už 3 eurus

Prancūzišką batoną perpjaukite pusiau, švelniai įpjaukite jo paviršių suskirstydami tarsi riekelėmis, į jas įsprauskite prieskonines žoleles, pašlakstykite alyvuogių aliejumi ir pašaukite į iki 150 laipsnių įkaitintą orkaitę.

Vakarienė už 3 eurus

Šildykite apie 15 minučių, ištraukite ir patiekite ant stalo. Laužkite kvapnaus batono riekeles, tepkite įspūdingai atrodantį minkštą sūrį ir džiaukitės draugiškos vakarienės akimirkomis. Be abejonės, pagal poreikį tinka derinti ir raudoną prancūzišką fermentuotą vynuogių gėrimą.

Vakarienė už 3 eurus

Belieka pripažinti, kad tokia prancūziška vakarienė nustebintų net išrankiausius svečius.

Vakarienė už 3 eurus

Skanaus!

Vakarienė už 3 eurus
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (112)