Reikės:

  • 4 kg agurkų
  • 1 stiklinės cukraus
  • 100 g druskos
  • 1 stiklinės aliejaus
  • 1 stiklinės acto
  • 2 v. š. trintų česnakų
  • 1 v. š. maltų pipirų

Gaminimas:

  1. Agurkus supjaustykite į keturias dalis išilgai. Sudėkite juos į didelį dubenį.
  2. Ant agurkų supilkite visus likusius ingredientus ir gerai išmaišę palikite šaltai pabūti bent 4 val.
  3. Tuomet agurkus sudėkite stačiai į stiklainius (būtent dėl to agurkai ir vadinami kareivėliais) ir iki pusės užpilkite susidariusiu skysčiu.
  4. Taip paruoštus agurkus laikykite šaltai.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)