Reikės:
- 100 g cukraus
- 1 kiaušinio
- 100g miltų
- 100 ml pieno
- 250 maskarponės sūrio
- 50 g mėgstamos uogienės
- mėgstamų uogų
Gaminimas:
- Įkaitinti vaflių keptuvę.
- Dubenyje išplakti kiaušinį su cukrumi, supilti pieną ir galiausiai išplakti viską su miltais.
- Kai vaflinė įkaista, pilkite po 2 šaukštus tešlos ties viduriu ir uždenkite.
- Kepkite apie 1 minutę.
- Kai iškeps, apsukite aplink ilgą (kokią rasite namuose) formą ir suspauskite, kol sukietės. Taip padarykite su visais vafliais.
- Maskarponę išplakite elektriniu plakikliu su uogiene.
- Dėkite įdarą arba purškite konditeriniu švirkštu į vaflių vidų.
- Uždenkite šonus uogomis.
Skanaus!