Reikės:

  • 100 g cukraus
  • 1 kiaušinio
  • 100g miltų
  • 100 ml pieno
  • 250 maskarponės sūrio
  • 50 g mėgstamos uogienės
  • mėgstamų uogų

Gaminimas:

  1. Įkaitinti vaflių keptuvę.
  2. Dubenyje išplakti kiaušinį su cukrumi, supilti pieną ir galiausiai išplakti viską su miltais.
  3. Kai vaflinė įkaista, pilkite po 2 šaukštus tešlos ties viduriu ir uždenkite.
  4. Kepkite apie 1 minutę.
  5. Kai iškeps, apsukite aplink ilgą (kokią rasite namuose) formą ir suspauskite, kol sukietės. Taip padarykite su visais vafliais.
  6. Maskarponę išplakite elektriniu plakikliu su uogiene.
  7. Dėkite įdarą arba purškite konditeriniu švirkštu į vaflių vidų.
  8. Uždenkite šonus uogomis.

Skanaus!