Jei mėgstate tiek maistą, tiek ir madą, tai būtų dovana, kuri neabejotinai jus nudžiugintų. Žinoma, jei nepagailėtumėte išleisti nemenkos sumos užgaidai patenkinti.

Prabangos prekių „Dolce & Gabbana“ mados namai leidosi į derybas dėl išskirtinio ir šiek tiek netikėto produkto. Tiesa, kažin ar kas tikėtųsi iš jų būtent tokios prekės – „Dolce & Gabbana“ makaronų.

Akivaizdu, kad 110 JAV dolerių (apie 94 eurų) kaina gerokai viršija daugumai įprastą prekybos centruose parduodamų makaronų kainą, o kai kuriems tiek atsieina net visos savaitės meniu, rašo foodandwine.com, tačiau pamini, kad įsigiję šių prabangių makaronų gauna ir daugybę priedų.

Visų pirma tai nėra vien tik makaronai. „Dolce & Gabbana“ bendradarbiauja su šeimai priklausančiu sausų makaronų gamintoja „Pastificio Di Martino“. Italijos Granjano mieste įsikūrusi įmonė, galinti pasigirti „Protected Geographic Indication“ turinčios produkcijos gamyba, yra oficiali „James Beard Foundation“ makaronų partnerė. Per dieną „Pastificio Di Martino“ pagamina per 900 tonų produkcijos, o tai reiškia, kad šiam prekių ženklui teko įdėti papildomų pastangų tam, kad šis bendradarbiavimo projektas taptų realybe.

Naujieji makaronai klientus pasieks vintažinėje pakuotėje, kartu su „Dolce & Gabbana“ kurto dizaino prijuoste. Taigi tokią išskirtinę dovaną gavę laimingieji galės makaronus ruošti pasipuošę išskirtiniu aksesuaru.

„Pastificio Di Martino“ vadovas Giuseppe Di Martino šį produktą pavadino atviruku, suvenyru, išskirtine pakuote su neeiliniu produktu jos viduje.

Planuojama pagaminti 5 tūkst. šių riboto leidimo produktų, sukurtų bendradarbiaujant „Dolce & Gabbana“ ir „Pastificio Di Martino“ įmonėms. Nuo lapkričio 15 d. šios produkcijos jau galima įsigyti internetinėje svetainėje dimartinodolcegabbana.com.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)