Išeiga: 12–14 vienetų
Laikas: 40 minučių

Ingredientai:

  • 425 garintų pupelių
  • 150 gramų grietinėlės sūrio
  • 1 prancūziškas batonas
  • 6 riekelės šoninės
  • 3 skiltelės česnako
  • 1/2 citrinos
  • bazilikas
  • alyvuogių aliejus
  • druska, pipirai

Paruošimas:

Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Orkaitę įkaitinkite iki 160 laipsnių.
Prancūzišką batoną supjaustykite riekelėmis, išdėliokite ant skardos, apšlakstykite alyvuogių aliejumi.
Ten pat ant skardos padėkite neluptas česnako skilteles ir šoninę. Kepkite orkaitėje, kol suminkštės česnakas. Gali būti, kad skrebučiai ir šoninė bus gatavi anksčiau.


Apskrudusią šoninę rankomis sulaužykite į gabalėlius.
Į dubenį sudėkite pupeles, grietinėlės sūrį, nuluptus keptus česnakus. Įberkite pagal skonį druskos ir pipirų, išspauskite citrinos sultis ir viską sutrinkite trintuvu.

Ant skrebučių tepkite paštetą, ant viršaus dėkite šoninę ir baziliko lapelius. Iškart patiekite.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)