„Gabijovizija“ – pliūpsnis gerų emocijų

Š. m. spalio 23 d. Vilniaus Gabijos gimnazijos 26-ojo gimtadienio proga vykusių renginių virtinę vainikavo finalinis akcentas – „Gabijovizijos“ koncertas. Jame galimybę atskleisti ir parodyti savo talentus kasmet turi kiekvienas Gabijos gimnazijos mokinys. Šiais mokslo metais renginio tema buvo: „Daktaro Hauso pacientų gydymas pasitelkiant muzikos galią“.

Mokyklos scena kaito nuo įvairiausių jaunesnių ir vyresnių mokinių pasirodymų, taip pat buvo kaip niekad daug pasirodymų vertinimo komisijos narių, kurių pirmininkas buvo pats Vladimiras Šuško. Jauniausi renginio dalyviai buvo 2 C klasės mokiniai. Jie sukėlė pliūpsnį gerų emocijų visiems žiūrovams, scenoje pasirodydami ryškiausių spalvų drabužiais ir atlikdami afrikiečių liaudies dainą „Manoji Afrika“.

Tarp dalyvių taip pat buvo galima išvysti: pramoginių šokių porą, kuri švytėjo savo energija ir šypsenomis, o Ieva Šiukštaitė atliko be galo jausmingą savo kūrybos šokį pavadinimu „Vis dar esu“. Na, ir, žinoma, „Gabijovizijos“ renginys niekada neapsieina be mūsų mokyklos dainininkų. Savo solines dainas šiais metais atliko Ieva Voverytė, Gerda Repšytė, Diana Gružauskaitė, Bartvydas Babenskas, jiems gyvai pritarė mokyklos muzikos grupė.

O šių metų „Gabijovizijos“ laimėtojomis, pelniusiomis ir „Geriausio balso“ bei „Geriausio pasirodymo“ titulus, tapo dvyliktokės Justa Rubežiūtė ir Diana Gružauskaitė. Šių merginų pasirodymas visus žiūrovus tiesiog pribloškė savo energetika, išradingumu bei choreografija, abiturientės atliko Amy Winehouse dainą „Valerie“.

Taigi, šiemet pastebėjome, kad kiekvienais metais mūsų mokyklos renginiai tampa vis profesionalesni, įdomesni ir labiau įtraukiantys, tokia buvo ir Gabijos gimnazijos gimtadienio proga vykusi „Gabijovizija“.

Gerda Repšytė, II a