Nuosekliai išlaikydamas savo kilnią misiją, kurią vykdė kartu su Almos Adamkienės labdaros ir paramos fondu, karavanas toliau siekia padėti mažesnėms Lietuvos mokykloms, kad čia besimokantys vaikai turėtų geresnes sąlygas sportuoti.

Ilgamečiam projekto partneriui – A. Adamkienės labdaros ir paramos fondui – sustabdžius veiklą, šiemet naujuoju Kalėdų karavano partneriu tapo Lietuvos tautinis olimpinis komitetas (LTOK). Vienas iš svarbiausių jo prioritetų yra sportuojantys, aktyviai ir prasmingai laisvalaikį leidžiantys vaikai. Todėl įsitraukdamas į šią jau 15-os metų jubiliejų mininčią socialinę akciją, LTOK siekia atkreipti visuomenės dėmesį į fizinio aktyvumo svarbą ir padeda rinkti labdarai aukojamą sporto inventorių, kuris bus skiriamas mažesnėms, sporto inventoriaus stokojančioms, tačiau aktyviai vaikų bei jaunimo fizinę sveikatą ugdančioms, mokykloms, tarp kurių šiemet ir Krosnos mokykla.

Gruodžio 20 dieną Krosnos mokyklos moksleiviai kartu su mokytojais Vaidu ir Jolita Jasevičiais lankėsi Alytuje, kur Rotušės aikštėje sutiko 15-ąjį jubiliejinį Kalėdų karavaną. Susitikime dalyvavo Kalėdų senelis bei 2016 m. Rio olimpinių žaidynių kandidatė (sportinis ėjimas) Brigita Virbalytė–Dimšienė. Norėtume padėkoti LTOK už dovanotą sportinį inventorių mūsų mokyklai.

Po renginio Krosnos mokyklos sportininkai vakarieniavo kavinėje, kur buvo aptarti 2014 metų Krosnos mokyklos moksleivių pasiekimai sporte. Mokytojas visiems palinkėjo ramių Kūčių, linksmų Kalėdų, kad ateinantys Naujieji ožkos metai Krosnos mokyklos sportininkams būtų be traumų, kad sportiniai pasiekimai būtų dar geresni nei praėjusiais metais.