Mokiniams reikėjo įveikti 20 metrų atkarpą gulint ant rogučių. Vyko labai įnirtinga ir atkakli kova, visiems buvo labai linksma.

Dalyviams įveikus numatytą distanciją, nustačius geriausius laikus, buvo medaliais abdovanoti I, II, III vietų laimėtojai.

Mergaičių grupėje trečią vietą iškovojo ir pasipuošė bronzos medaliu 3 klasės moksleivė Žymantė Dumčiūtė, antra vieta ir sidabro medalis atiteko taip pat 3 klasės moksleivei Gabrielei Pavilonytei. Pirmųjų rogučių lenktynių nugalėtoja, aukso medalio savininke tapo 2 klasės mokinė Gerda Kašinskaitė.

Berniukų grupėje trečią vietą iškovojo trečiokas Justas Pankūnas,  antra vieta atiteko ketvirtokui Lukui Skroblui, o šių varžybų čempionu, visus nustebinęs, tapo pirmokas Simas Urmanavičius. Visiems rogučių lenktynių „Kas greitesnis?“ dalyviams įtekti dalyvio sertifikatai.

Už medalius ir dalyvio sertifikatus dėkojame šių varžybų globėjui  Krosnos mokyklos direktoriui Regimantui Jasevičiui, kuris šiuo metu serga. Linkime kuo greičiau pasveikti ir grįžtį į mokyklą, mes Jūsų labai pasiilgome.

Po varžybų mokiniai galėjo pasidžiaugti statydami sniego senį, mėtydamiesi sniego gniūžtėmis.

Gamta mums dovanojo tikrą žiemą, oras buvo puikus, lenktynės atkaklios ir įdomios, visi vaikai linksmi ir laimingi. Reikia organizuoti kuo daugiau renginių, varžybų moksleiviams gryname ore.