Tiek jis, tiek dabartinė LRT generalinė direktorė Monika Garbačiauskaitė-Budrienė buvo pakviesti į DELFI TV laidą „Iš esmės“ dalyvauti kandidatų į LRT vadovo postą debatuose, tačiau atvyko tik A. Zabarauskas.

Norėtų suformuoti lūkesčių laišką

Abu šie kandidatai konkurse dalyvauja jau antrą kartą, nes pirmą kartą vykusiame konkurse buvo užfiksuotos jų lygiosios. Todėl LRT Taryba nusprendė konkursą skelbti iš anksto, paviešinti dalyvių pavardes ir įpareigoti juos viešai paskelbti savo programų santraukas. Galutinį sprendimą dėl būsimo LRT vadovo Taryba turėtų priimti birželio 6 dieną.

„Koks realiausias scenarijus? Palieku tai nuspręsti Tarybai, nes bet koks svarstymas yra spekuliacijos. Akivaizdu, kad yra trys scenarijai ir nereikalingiausias būtų dar vienos lygiosios. Tai mano raginimas yra priimti sprendimą, kas vadovaus, ir apsibrėžti, kokių pokyčių reikėtų, nepriklausomai nuo to, kas vadovaus, ir tai bus gerai ir pačiai LRT, ir jos produktų vartotojams“, – tikino A. Zabarauskas.

Jis ir iškėlė debatų idėją, nes esą visų siekis turėtų būti pagerinti LRT veiklą, jos ryšį su auditorijomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)