Į Švietimo ir savivaldos komiteta išrinkti Airida Drus (komiteto pirmininkė), Dmitrij Ikonikov (komiteto pirmininkės pavaduotojas), Vanda Beinorienė, Gintautas Dervinis, Aurimas Gudas.

Biudžeto ir finansų komitetui atstovaus Ilona Nekrošienė (komiteto pirmininkė), Jevgenij Šuklin (komiteto pirmininkės pavaduotojas), Virginijus Andrius Bukauskas, Vytautas Račkauskas, Natalja Tomša.

Ekonomikos ir verslo komitetą sudarys Ilja Petrov (komiteto pirmininkas), Svetlana Babujeva (komiteto pirmininko pavaduotoja), Marija Agafonova, Viačeslav Gotovskij, Nikolajus Lebedevičius,.

Į Socialinių reikalų ir sveikatos apsaugos komiteta išrinkti Aleksandra Grigienė (komiteto pirmininkė), Vitalius Besakirskas (komiteto pirmininkės pavaduotojas), Boris Lukoškov, Olga Manc, Dalia Štraupaitė.

Kultūros ir sporto komiteto atstovais taps Sergejus Kotovas (komiteto pirmininkas), Vita Pimpienė (komiteto pirmininko pavaduotoja), Vadimas Čižys, Aleksandr Kločan, Denis Naidionov.

Posėdžio metu taip pat svarstyti ir kiti klausimai: dėl atstovų išrinkimo į Lietuvos savivaldybių asociacijos narių atstovų suvažiavimą ir dėl atstovo delegavimo į Utenos regiono plėtros tarybos kolegiją.

Tarybos nariai vienbalsiai nusprendė į Utenos regiono plėtros tarybos kolegiją deleguoti Visagino savivaldybės tarybos narį Vytautą Račkauską.

Į Lietuvos savivaldybių asociacijos suvažiavimą Visagino savivaldybės tarybos 2023–2027 metų kadencijos įgaliojimų laikui deleguoti Tarybos nariai – Aleksandra Grigienė ir Jevgenij Šuklin.

Šaltinis
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją