Nepaisant to, kad valdančioji Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai (TS–LKD) praėjusią savaitę paskelbė visišką politinės sistemos perkrovą, visuomenininkas A. Tapinas tikino, jog pradinis jo ir jo komandos nesikeičia.

„Bet tai nekeičia mūsų pirminio plano. O jis yra labai paprastas – peržiūrėti didžiąją dalį savivaldybių tarybos narių išmokų, padaryti analizę. Ir jeigu yra įtarimų, kad yra nusikalstama veika, perduoti teisėsaugai. (…) Ir tikėtis, kad jie priims sprendimus, dėl kurių bus grąžinti pinigai į rajonų biudžetus. Toks buvo planas. 

Jis yra vis dar lygiai toks pats. Į tą planą nebuvo įtrauktas nei Vyriausybės perkrovimas, priešlaikiniai Seimo rinkimai, nei visi kiti dalykai, kurie dabar verda viešojoje erdvėje“, – Delfi laidoje „Iš esmės“ sakė visuomenininkas A. Tapinas.

Jis teigė, jog jeigu visgi Vyriausybė atsistatydins, taip ir bus įvykę.

„O kas čia atsitiks? Pasaulis pasibaigs? Mūsų saulė nepakils kitą dieną, jeigu I. Šimonytė atsistatydins, vyks išankstiniai rinkimai?“ – klausimus kėlė A. Tapinas.

Visuomenininkas, visgi, kalbėjo, jog jo galva Vyriausybės perkrovimas dabar nėra reikalingas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)