„Kaip ir žadėjau, pranešu, kad pradedu darbą naujoje komandoje – jungiuosi prie Vilniaus rajono mero Robert Duchnevič patarėjų gretų. Dėkoju merui už pasitikėjimą ir priėmimą. Iki šiol nebuvome artimi bendražygiai, tačiau vertindamas jo kvietimą dirbti kartu esu pasiryžęs visa savo profesine patirtimi ir asmeninėmis savybėmis pagrįsti šį sprendimą“, – savo feisbuko paskyroje rašo K. Butvydas.

Naujasis Vilniaus rajono mero patarėjas teigia, kad darbas savivaldoje jam bus naujas ir įdomus iššūkis.

K. Butvydas teigia kol kas į Lietuvos socialdemokratų partiją (LSDP) stoti neketinantis.

„Šiuo metu nepriklausau jokiai partijai ir artimiausiu metu neketinu stoti. O kaip bus ateityje, žiūrėsiu. Naujas kelias prasideda. Eikime juo kartu!“, – rašo jis.

Apie K. Butvydo prisijungimą prie patarėjų komandos pranešė ir Vilniaus rajono meras.

„Nuo šiandien mano patarėjų komandoje darbą pradeda Kęstutis Butvydas. Nors su Kęstučiu prieš tai neteko darbuotis, tačiau mano sprendimui didelę reikšmę padarė įvairių žmonių rekomendacijos ir paties naujojo patarėjo asmeninės savybės mūsų pokalbio metu“, – savo feisbuko paskyroje rašo R. Duchnevičius.

Meras tikina vertinantis K. Butvydo ilgametę patirtį ryšių su visuomene srityje, kurioje didžiąją dalį sudaro politinė komunikacija, taip pat teisės magistro išsilavinimą.

R. Duchnevičius nesureikšmina, kad anksčiau K. Butvydas priklausė Demokratų sąjungai „Vardan Lietuvos“.

„Dėl paskutinio profesinio fakto suprantu, kad daug kam gali kilti klausimų. Tačiau aš pirmiausia žiūriu ne į žmogaus politines pažiūras, nors šiuo atveju jos labai sutampa, bet į asmenines savybes ir profesinę kompetenciją“, – teigia R. Duchnevičius.

„Todėl bent jau šiandien aš Kęstučiu visiškai pasitikiu ir džiaugiuosi, kad jis prisidės prie naujo, atviro visos mūsų komandos dialogo su rajono gyventojais“, – taip pat pažymi jis.

K. Butvydas praėjusią savaitę pranešė apie pasitraukimą tiek iš Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ partijos, tiek ir iš užimamų pareigų.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją