„Informuoju, kad į savo politinę komandą vicemero pareigoms kviečiu tarybos narį Algį Vaitkevičių“, – savo feisbuko paskyroje rašo R. Duchnevičius.

Kaip teigia Vilniaus rajono meras, A. Vaitkevičius turi Ilgametę patirtį vyriausiojo miškininko pareigose, kuravo vietinių kelių tvarkymo, medelių išauginimo, aplinkosaugos sritis, vykdė švietėjišką veiklą.

„Prieš 18 metų jis prisidėjo prie informacinio centro, kurio pagrindinis tikslas yra supažindinti visuomenę su miškais, jų ekosistema, įsteigimo. Praeitoje kadencijoje A. Vaitkevičius kaip tarybos narys dirbo Vietinio ūkio ir teritorijų planavimo bei kontrolės komitetuose, užėmė frakcijos seniūno pareigas“, – akcentuoja R. Duchnevičius.

„Džiaugiuosi, kad dalis svarbių sričių kuravimo bus perduota į patikimas rankas. A.Vaitkevičiaus kandidatūrą vicemero pareigoms tvirtinimui teiksiu artimiausiame Tarybos posėdyje, kuris numatytas gegužės 26 d.“, – taip pat pažymi jis.

Antro turo mero rinkimus Vilniaus rajone laimėjo Lietuvos socialdemokratų partijos kandidatas R. Duchnevičius. Tačiau daugumą Vilniaus rajono taryboje turės LLRA–KŠS. Pastaroji taryboje turi 18 vietų iš 31. Socialdemokratai – 7, o centro dešinės koalicija – 6.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją