Šaltinių teigimu, etikos mokytojas galimai vartojo narkotinių medžiagų prie nepilnamečių mokinių. Situaciją tiria policija ir vaiko teisių apsaugos specialistai.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vadovė Reda Zarauskienė patvirtino, jog buvo gautas pranešimas iš Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnybos (VVTAĮT) apie incidentą ugdymo įstaigoje.

„Ketvirtadienį, apie 13.50 val., buvo gauta informacija iš Vaiko teisių apsaugos tarnybos, kad 1995 metais gimęs mokytojas ugdymo įstaigoje Garliavoje galimai smurtavo prieš 2007 gimusį nepilnametį. Dėl narkotinių medžiagų vartojimo informacijos gauta nebuvo. Policija į įvykį kviesta nebuvo, tačiau dabar yra tikslinamos įvykio aplinkybės“, – teigė R. Zarauskienė.

Daugiau apie incidentą papasakojo Kauno rajono savivaldybės Kultūros, švietimo ir sporto skyriaus vedėjas Jonas Petkevičius.

„Išsiaiškinus aplinkybes, mokytojas buvo iškart atleistas. Kitą dieną po incidento. Mokytojas buvo neteisus, nesusivaldė, užpuolė mokinį. Trenkė jam, panaudojo smurtą. Tikrai buvo neteisus“, – 15min.lt kas nutiko, paaiškino J. Petkevičius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)