5 val. 9 min. buvo gautas pranešimas, kad kad Vilniuje, Ozo g., ant pėsčiųjų tilto, virš važiuojamosios kelio dalies, pakabinta raudonos spalvos vėliava. Į įvykio vietą atvykę policijos pareigūnai vėliavą su užrašu rusų kalba nuėmė. Dėl minėto įvykio Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto penktajame policijos komisariate pradėta administracinio nusižengimo teisena dėl nacistinių, komunistinių simbolių, totalitarinių ar autoritarinių režimų simbolių platinimo ar demonstravimo (Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimų kodekso 524 str.).

Tą pačią dieną už susirinkimų ir kitų renginių organizavimo reikalavimų pažeidimą (Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimų kodekso 494 str. 1 d.) policijos pareigūnai surašė protokolą vyrui, stovėjusiam su plakatu Antakalnio kapinėse. Pažeidėjui (gimusiam 1958 m.) gresia bauda nuo vieno šimto keturiasdešimt iki šešių šimtų eurų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją