„Plungėje esantis mūsų miestą žymintis simbolis buvo paženklintas valstybės agresorės vėliava. Šiandien - gegužės 9-oji,kuri Rusijoje minima kaip Pergalės diena. Tikėtina,kad šis incidentas su šia data susijęs. „Negalvojau, kad Plungėje gali nutikti tokių dalykų",- stebėjosi į redakciją užsukusi moteris.

Primename, kad incidentų buvo ir Vilniuje. Vilniaus policija informavo, kad ankstų antradienio rytą buvo pastebėta raudona vėliava.

Pirminiais duomenimis, gegužės 9 d. 5 val. 9 min. Vilniaus apskr. VPK gautas pranešimas, kad Vilniuje, Oslo g., važiuojant nuo Savanorių žiedo Gariūnų link, ant pėsčiųjų tilto (virš važiuojamosios kelio dalies) pakabinta raudonos spalvos vėliava. Vilniaus policija informavo, kad ankstų antradienio rytą buvo pastebėta raudona vėliava. Pirminiais duomenimis, gegužės 9 d. 5 val. 9 min. Vilniaus apskr.

VPK gautas pranešimas, kad Vilniuje, Oslo g., važiuojant nuo Savanorių žiedo Gariūnų link, ant pėsčiųjų tilto (virš važiuojamosios kelio dalies) pakabinta raudonos spalvos vėliava. Apie radinį pranešė pravažiuojantis, jis teigė, kad nematė, koks yra užrašas ant vėliavos. Policijos pareigūnams atvykus į įvykio vietą ant tilto kabėjo raudonos spalvos vėliava, pareigūnai nukabino ją ir pristatė į Vilniaus apskr. VPK Operatyvaus valdymo skyrių. Ant vėliavos yra užrašas „Slava Russsia“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)