Anot J. Samorokovskajos, apie 0 val. 30 min. gautas pranešimas apie tai, kad Vilniuje, Alberto Goštauto gatvėje, pavojingai manevruoja „Porsche Cayenne“ automobilis. Policijos pareigūnams sustabdžius minėtą automobilį, paaiškėjo, kad jį vairavo R. Kaukėnas.

„Buvo patikrintas vairuotojo blaivumas ir nustatytas 1,03 promilės girtumas“, – teigė J. Samorokovskaja.

Policija pradėjo administracinę teiseną dėl transporto priemonės vairavimo esant neblaiviu. Už šį nusižengimą, kaip nurodoma Administracinių nusižengimų kodekse, gresia bauda 1100 iki 1500 eurų bauda, taip pat transporto priemonės konfiskavimas.

Apie R.Kaukėno nusižengimą pasisakė ir verslininkas bei „Wolves“ ekipos savininkas Gediminas Žiemelis.

„Neteiskite Rimo, aš jam siūliau vairuotoją ir Jis dėl kaštų optimizavimo jo atsisakė ir, rezultate gavosi kaip gavosi. Rimas yra DIDIS žmogus savo socialinės atsakomybės prasme. Šiandieną populiariosios „cancel kultūros“ principas čia neturėtų veikti: Jo uždirbtų karmos taškų puodas manau yra užpildytas su kaupu. Jis ir jo veikla – labai reikalinga mums visiems“, – G. Žiemelį cituoja lrytas.lt.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)