Kai kuriose savivaldybėse, pasak A. Tapino, yra didžiulis neūkiškumas, piktnaudžiavimas ir chaosas.

„Turbūt ši istorija sprogo labiausiai po Pagėgių, kur iš 17 tarybos narių, turbūt, faktiškai visi kombinavo vienaip ar kitaip, jeigu kurą, tai kurą, jeigu automobilio nuomą iš savęs paties, iš savo įmonės, tai automobilio nuomą. Jeigu slėpti kompiuterinės įrangos arba telefonų įsigijimą, ko negali daryti tarybos nariai – pakišinėti po mobiliojo ryšio išlaidomis, tai taip buvo daroma. Kanceliarines bando, galima per kanceliarines.

Žodžiu, pamatė, krūvą visokiausių fantasmagoriškų būdų, tai, turbūt, top keli būdai tai yra, aišku, Pagėgių vicemerės pateikti kuro čekiai, kur matosi, kad atsiskaityta 37 skirtingomis kortelėmis (skirtingų savininkų – Delfi) vien per 2022 metus. Aš jau giliau nebeėjau, nes pakanka jau ir to“, – pasakojo laidoje „Iš esmės“ dalyvavęs „Laisvės TV“ įkūrėjas, visuomenininkas A. Tapinas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)