Kaip nurodoma pranešime, patirtį D. Ibianskaitė sukaupė išorinės komunikacijos srityse tiek viešajame, tiek privačiame sektoriuose. Ji yra dirbusi Valstybinėje mokesčių inspekcijoje, Vilniaus miesto savivaldybės Rinkodaros ir komunikacijos skyriuje, pastaruosius kelerius metus – UAB „Lidl Lietuva“ viešųjų ryšių specialiste, kur rūpinosi nuomonės lyderių komunikacija, strateginėmis, įvaizdžio kampanijomis.

D. Ibianskaitė mero komandoje bus atsakinga už bendravimą su žiniasklaida, taip pat mero komunikaciją viešojoje erdvėje.

„Džiaugiuosi grįžusi darbuotis atgal į savivaldybę – sukaupusi patirtį kituose darbuose, dabar galėsiu savo žiniomis prisidėti prie mylimo miesto komunikacijos. Dėkoju merui už parodytą pasitikėjimą ir tikiu, kad kartu su meru ir jo komanda pasieksime tik aukščiausius rezultatus“, – sako naujoji Vilniaus mero atstovė spaudai D. Ibianskaitė.

Viešosios komunikacijos profesionalė yra įgijusi bakalauro laipsnį Vytauto Didžiojo Universitete, Politikos mokslų ir diplomatijos fakultete bei VU Tarptautinių santykių ir politikos mokslų institute, kur įgijo politikos mokslų magistro laipsnį, pažymima pranešime.

Iki šiol V. Benkunsko patarėjos komunikacijai pareigas ėjusi Gintarė Stakėnaitė, dabar dirbs mero patarėjų grupės vadove.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją