Nors Aurimo Valujavičiaus finišo laukė ir ypatingus momentus Lietuvoje bei visame pasaulyje stebėjo daugybė žmonių, tačiau netyla diskusijos apie tai, ar Lietuva pakankamai įvertino tokį reikšmingą įvykį.

Anot žurnalisto R. Zemkausko, yra visiškai normalu, kad apie tam tikrus įvykius sužino ne visi. Jis pasakoja, jog kartais atsitinka taip, kad žmonėms, dirbantiems žiniasklaidoje, tam tikri įvykiai atrodo itin svarbūs ir reikšmingi, tačiau žmonės iš šalies – apie juos nebūna net girdėję.

„Dalis žmonių turi savo rūpesčius ir tai irgi yra normalus dalykas, bet aš manau, kad daug žmonių čia susidomėjo, labai daug žmonių pozityviai tą matė ir labai daug žmonių džiaugėsi, tai man atrodo, kad šis vaikinas sukūrė didžiulį džiaugsmą dideliam kiekiui Lietuvos žmonių ir už jos ribų“, – teigia R. Zemkauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)