„Turime turbūt chrestomatinį pavyzdį, kaip gera idėja yra sugadinama prastu įgyvendinimu. Ir čia bus iš tikrųjų, kitą savaitę pradėjus dirbti, vienas iš svarbiausių klausimų peržiūrėti ir panaikinti tas vietas, kurios pirmiausiai kelia grėsmę“, – LRT televizijai sakė V. Benkunskas.

Remigijaus Šimašiaus vadovaujamoje savivaldybėje vicemero pareigas ėjęs V. Benkunskas nesutiko, kad atsakomybę už klaidas siaurinant sostinės gatves turėtų prisiimti ir konservatoriai.

„Reikia labai aiškiai pasakyti, kad Tėvynės sąjunga, nors ir buvo nepilnas dvi kadencijas, šešerius su puse metų valdančioj koalicijoj, vadovaujant miestui Remigijui Šimašiui, bet šitų sričių, apie kurias jūs paklausėte, niekada nekuravo. Ir tikrai, na, net ir būnant koalicijoje negali žinoti, koks įvažiavimas ar koks žiedelis bus patvarkytas, kuris, kaip matom, dabar išsirutuliojo visa situacija, kelia grėsmę net ir saugumui“, – sakė V. Benkunskas.

Be to, teigė jis, savivaldybėje dėl gatvių siaurinimo nebuvo balsuojama.

„Nebuvo net politinio balsavimo kažkokio taryboje, čia administracinis klausimas, kuris atrodė gana rutininis“, – pridūrė išrinktasis meras.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)