Viena iš versijų – amerikiečiai specialiai nutekino

Atsargos pulkininkas Vaidotas Malinionis neatmeta versijos, kad šią informaciją amerikiečiai galėjo nutekinti specialiai, nes istorijoje tokių atvejų jau esame matę. Galiausiai, kaip sako pašnekovas, pati paviešinta informacija karo eigai neturėtų pakenkti: ukrainiečių ekspertai sako, kad joje neatskleista nieko, kas viešojoje erdvėje ir taip nebūtų žinoma.

„Aš manyčiau, kad tikrasis šio nutekinimo vertinimas ir realus vaizdas paaiškės vėliau, nes karas yra karas. Yra viena iš versijų, kad galbūt amerikiečiai specialiai nutekino tam tikrą klaidinančią informaciją, nes karo praktikoje tokių dalykų pasitaiko.“

Ambasadorius ypatingiems pavedimams Linas Linkevičius taip pat įvertino pastarąsias dienas nagrinėjamą skandalą. Anot jo, kol kas neturime labai daug svarbių atsakymų, tačiau aiškėja ir tai, kad rusams, ko gero, tai tarsi signalas, jog jiems derėtų rimtai susirūpinti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)