Vilniaus apskrities vyriausiame policijos komisariate buvo gautas nukentėjusio asmens pranešimas, kad vasario 28 dieną, apie 23.30 val., Vilniaus Katedros aikštėje prie eksponuojamo tanko nepažįstamas vyras jį užpuolė, sudavė smūgį į galvą ir sudaužė mobilųjį telefoną.

Ikiteisminio tyrimo duomenimis, nukentėjęs vyras buvo atvažiavęs į Katedros aikštę pasižiūrėti eksponuojamo tanko. Jis pamatė, kaip keli vyrai deda ant tanko gėles, ir tai nufilmavo mobiliuoju telefonu. Tarp vyrų kilo žodinis konfliktas, kurio metu vienas iš gėles ant tanko padėjusių vyrų užpuolė nukentėjusįjį, iš rankų išmušė ir sudaužė mobilųjį telefoną ir kumščiu trenkė jam į galvos sritį.

Atliekant ikiteisminį tyrimą, abu konflikte dalyvavę vyrai susitaikė. Įtariamasis savo kaltę pripažino, nukentėjusiajam atlygino turtinę žalą, kuri buvo padaryta sudaužius jo mobilųjį telefoną.

Tyrimui vadovavęs Vilniaus apylinkės prokuratūros prokuroras priėmė nutarimą nutraukti ikiteisminį tyrimą įtariamajam ir nukentėjusiajam susitaikius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)