Santykiai – kaip amerikietiški kalneliai

Kaip tikina santuokos krizę išgyvenanti moteris, pastaruoju metu jos sutuoktinio elgesys labai nuviliantis. Tenka kęsti pažeminimą ne tik privačioje, bet ir viešojoje erdvėje.

„Jau ilgą laiką nesuprantu, ar išprotėjau, ar tikrai reikia susimąstyti dėl vyro elgesio ir padėti tašką mūsų santykiuose. Vaikui šiek tiek paaugus sužinojau, kad jis susirašinėja ir susiskambina su savo meiluže, dėl kurios iširo jo pirmoji santuoka. Nežinau, ar buvo susitikę, tačiau neliko pasitikėjimo. Dėl šio įvykio mūsų santykiai tapo tikrais amerkietiškais kalneliais. Paprastai sakant, nepasitikiu ir pavydžiu“, – rašo autorė.

Pasak jos, sunku žiūrėti, kaip vyras draugiškai apkabina svetimą moterį ar pradeda juokauti dviprasmiškomis temomis.

„Negaliu pakęsti, kai kokio susitikimo su draugais metu pradeda klausinėti mano draugių apie jų lytinį gyvenimą, kiek jos gali ištverti be sekso ir pan. Manau, daug kas taip juokauja, bet aš į tai žiūriu visai kitaip. Pavyzdžiui, mėgsta sakyti, kad jei manęs nebūtų vedęs, tai tikrai „kabintų“ priešais sėdinčią draugę, nes ji labia graži ir įdomi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)