Delfi primena, kad ir anksčiau buvo gavusi pranešimų apie galimai narkotinėmis medžiagomis apsinuodijusius vaikus.

Dėl perdozavusių vaikų buvo gauta ir daugiau pranešimų. Policija informavo, kad spalio 15 dieną į Vilniuje esančią ligoninę buvo paguldytas 9-metis. Mama pasakojo, kad jos vaikas parūkė elektroninės cigaretės su galimai narkotine medžiaga.

Spalio 20 dieną Šnipiškių gyvenamajame rajone taip pat buvo rastas perdozavęs vaikas (gim. 2006 m.). Teigiama, kad nepilnametis buvo išvežtas į ligoninę. Pirminiais duomenimis, nenustatytas asmuo vaikui davė parūkyti elektroninę cigaretę su, įtariama, narkotine medžiaga.

Spalio 24 dieną Jono Basanavičiaus gimnazijoje Vilniuje taip pat buvo pranešta apie perdozavusią nepilnametę. Mama informavo, kad jos 15 metų dukra parūkė elektroninės cigaretės, dėl to sutriko jos sveikata. Atvykę pareigūnai rado dar daugiau apsisvaiginusių nepilnamečių: mergaitę (gim. 2007 m.) ir berniuką (gim. 2007 m.). Jiems buvo bloga, dėl to jie gulėjo ant kėdžių. Nepilnamečiai papasakojo, kad jiems 12-oje klasėje besimokanti mergina davė parūkyti elektroninę cigaretę, kaip įtariama su narkotine medžiaga „Smile“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)