„Įvertinęs kilusią sumaištį partijoje priėmiau sprendimą trauktis iš Lietuvos socialdemokratų partijos ir frakcijos Seime. Sugrįžti į Lietuvos socialdemokratų partiją, manau, buvo klaida.

Partija per pastaruosius metus neatpažįstamai pasikeitė. Ne veltui sakoma, kad į tą pačią upę du kartus neįbrisi. Dėkoju visiems bičiuliams, su kuriais ne vienerius metus teko dirbti ir kurie pakvietė mane sugrįžti į partiją bei frakciją, kartu nuoširdžiai palaikė mano žingsnį. Linkiu socialdemokratų partijai kuo geriausios kloties“, – rašoma paskelbtame pranešime.

Primename, kad ketvirtadienį pranešta, jog buvęs Darbo partijos atstovas Seime Artūras Skardžius pradeda dirbti opozicinės Lietuvos socialdemokratų partijos (LDSP) frakcijoje.

„Partijoje daug neigiamos nuostabos dėl Kupiškio skyriaus ir frakcijos sprendimų.

Žinau, kad jau yra ir kreipimųsi į Etikos komisiją. Nenoriu užbėgti įvykiams už akių, bet manau, kad dėl p. A. Skardžiaus buvo padaryta klaida, tikiuosi, ji bus ištaisyta“, – Delfi sakė M. Sinkevičius.

Primename, kad LSDP ketvirtadienio rytą taip aiškino šį pasikeitimą:

Parlamentaras išrinktas į Seimą pagal kitos partijos sąrašą. Įstojęs į LSDP Kupiškio skyrių, A. Skardžius pateikė prašymą LSDP frakcijai Seime dėl priėmimo.

„Mūsų partijos statute įtvirtinta, kad „LSDP narys, išrinktas į Seimą <...>, privalo dalyvauti Socialdemokratų partijos frakcijos veikloje.“

Šiandien A. Skardžius papildė mūsų frakcijos gretas“, – partijos išplatintame pranešime spaudai paaiškino LSDP frakcijos Seime seniūnė Orinta Leiputė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)