„Kad pasveikinsiu, tai be abejo. Minimum – pasveikinsiu“, – kalbėdamas apie V. Benkunsko pergalę sakė politikas.

„Pakeisti rezultato likusios apylinkės vilties nebesuteikia, nes skaičiuoti mokame, žinome, kas ir kaip yra“, – dėkodamas bendražygiams štabe sakė A. Zuokas.

Politiko teigimu, „Laisvė ir teisingumas“ ir jis pats dalyvaus Seimo rinkimuose.

„Būsiu tarybos narys, turėsime antrą pagal dydį frakciją, tai dirbsime mieste. (...) Ką veikti aš visada gyvenime turėjau“, – sakė A. Zuokas.

„Mes dalyvausime kaip partija ir aš pats dalyvausiu Seimo rinkimuose“, – teigė politikas.

A. Zuokas negalėjo atsakyti, ar dalyvaus kituose sostinės mero rinkimuose.

„Rinkiminė kampanija man asmeniškai buvo labai gera, turiu omeny bendravimą su vilniečiais, geri susitikimai, gera nuotaika, labai daug energijos. O iš oponentų pusės, ypač kas buvo pirmame ture, taip pat ir tam tikros purvo vonios, kurios mano atžvilgiu buvo pilamos gana stipriais kiekiais, tai natūralu, kad jos įneša dvejonių tam tikriems rinkėjams. Aš nepyliau jokio purvo. Klausimų kėlimas, iš kokios naftos pagamintas mazutas, nėra purvas“, – komentavo jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)