„Pasibaigė rinkimų kampanija. Siekėme, kad daugiau žmonių ateitų į rinkimus. Tai tikrai yra geras rezultatas. O šnekant apie tai, kokie bus rezultatai, pamatysime. Žmonės jau nutarė. Visų nuotaikos pakilios, dabar belieka sulaukti rezultatų. Tada žinosime“, – sakė LVŽS lyderis.

R. Karbauskis teigė, jog pokyčiai savivaldoje yra žingsnis į būsimus Seimo rinkimus.

„O žinome, kokia yra valdžia, man teko pravažiuoti labai daug savivaldybių ir pasibaisėjimas dabartine valdžia yra didžiulis“, – pabrėžė R. Karbauskis.

Jis teigė, jog geras rezultatas bus tas, „kuris bus“.

„Pirmame ture mūsų merai tikriausiai nelaimės nei vienas, abejoju, kad laimės kas. O į antrą turą turėtų patekti visa eilė žmonių. (…) O dėl kitų bus matyti, žmonės apsisprendė. Žmonių aktyvumas mums yra palankus“, – kalbėjo LVŽS lyderis R. Karbauskis.

LVŽS vadovas tikino, jog jei Kauno mieste vyks antrasis rinkimų turas, LVŽS kandidatas Aurelijus Veryga į jį ir turėtų patekti.

„Nes ten nėra kito, kuris galėtų patekti“, – pabrėžė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją