„Šeštadienį Lietuvą pasieks jau naujas ciklonas, su nauja kritulių porcija. Daugelyje rajonų numatomas sniegas, šlapdriba, pajūryje gali būti ir lietaus, kaip ir pietvakariniuose šalies rajonuose.

Vėjas vyraus pietų, pietvakarių, vėliau suksis į vakarų, bus vidutinio stiprumo. O pajūryje – apysmarkis“, – sakė sinoptikė.

Temperatūra šeštadienio naktį, kuri bus debesuota, bus artima nuliui.

„Svyruos tarp 3 laipsnių šalčio ir 2 laipsnių šilumos. O dieną bus daugiausiai silpnai teigiama temperatūra – tarp nulio ir 4 laipsnių šilumos. 0 numatomas rytiniuose šalies rajonuose“, – Delfi sakė sinoptikė T. Kaunienė.

Na, o sekmadienį ir toliau išliksime to paties ciklono įtakoje.

„Tačiau pateksime į šaltąją jo dalį – vėjas suksis iš šiaurės vakarų, vėliau – iš šiaurės. Ir pradės nešti šaltesnį orą. Krituliai bus daugiausiai trumpalaikiai, bet jau vyraus sniegas.

Sekmadienio naktį pašals iki 1–6 laipsnių šalčio, dieną – vyraus silpnai neigiama temperatūra, tarp 0 ir 5 laipsnių šalčio“, – Delfi sakė sinoptikė T. Kaunienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją