Antradienio naktį krituliai vis dar numatomi didesnėje šalies dalyje, bet daugiausia rytinėje šalies pusėje. Be to jie jau bus ne tokie intensyvūs ir iki vidurnakčio pasitrauks iš Lietuvos. Bet išliks vėjuota: pietvakarių, pereinantis į šiaurės vakarų, vėjo gūsiai daug kur sieks 15-20 m/s. Temperatūra pasiskirstys nuo 2 laipsnių šalčio iki 3 laipsnių šilumos. Dieną numatomi daugiausia nedideli, trumpi krituliai, daugiausia sniegas ir šlapdriba. Vėjas po truputį ims imti, pavojingi gūsiai numatomi jau tik vietomis, didesnė tikimybė pietinėje šalies pusėje. Termometrai įdienojus rodys 0-5 laipsnius šilumos.

Trečiadienio naktį pasnyguriuos. Formuosis plikledis. Šiaurinių krypčių vėjas bus vidutinio stiprumo. Temperatūra kris iki 3-8, o ten kur ilgiau pragiedrės atšals ir iki 9-11 laipsnių šalčio. Dieną žymesnio sniego nenumatoma, retkarčiais pasirodys saulė. Temperatūra kils vangiai, laikysis 2-7 laipsnių šaltis.

Ketvirtadienį trumpam ties Lietuva įsitvirtins aukšto slėgio sritis. Kritulių tikėtis neverta, pro debesis pasirodys saulė. Be to naktį ims veržtis didesnis, žiemiškesnis šaltis – iki 8-13, ilgiau pragiedrėjus ir iki 16-17 laipsnių šalčio, pajūryje šaltis švelnesnis – 5-7 laipsniai. Dieną ši šalčio banga atslūgs, bus 1-6 laipsniai šalčio, o vakariniame pakraštyje sušils iki 0-2 laipsnių šilumos. Šiek tiek sustiprės rytų, pietryčių vėjas, pūs 6-11 m/s greičiu.

Nuo penktadienio orai vėl subjurs, atslinks krituliai, vyraus sniegas. Bet kartu atkeliaus ir šiltesnė oro masė, todėl naktį šals iki 2-7 laipsnių šalčio, pajūryje bus apie 0, o dieną sušils iki 0-4 laipsnių šilumos.

Panašu, kad savaitgalį temperatūra mažai skirsis nuo penktadienio. Šeštadienis numatomas gana drėgnas, o sekmadienį kritulių bus mažiau.