Vidutinio stiprumo vakarų, pietvakarių vėjas arčiau Baltijos retkarčiais įsismagins iki 14 m/s. Nors bus daug pragiedrulių ir nušvis saulė, tačiau temperatūra neskubės kilti. Įdienojus aukščiausia temperatūra daug kur pasieks 0–4, yra tikimybė, kad tik vietomis pakils iki 5 laipsnių šilumos. Aukštaitijoje, temperatūrai svyruojant apie nulį, kai kur dėl plikledžio bus slidu.

Pirmadienį į Lietuvą atplauks drėgnesnių orų banga. Iš tankesnių debesų vietomis iškris nedideli krituliai. Tai bus mišrūs krituliai: sniegas, šlapdriba, o kai kur ir lietus. Naktį vėjas pūs iš pietvakarių, vakarų, 6–11 m/s, dieną vis dažniau kryps iš šiaurės vakarų ir sustiprės iki 8–13 m/s. Temperatūra naktį bus artima nuliui. Ji svyruos nuo 4 laipsnių šalčio iki 1, arčiau jūros iki 3 laipsnių šilumos. Kai kur nežymiai pašalus formuosis plikledis. Aukščiausia temperatūra dieną nedrąsiai pakils iki 2–6 laipsnių šilumos.

Antradienį kritulių tikimybė vėl sumažės. Išliks vidutinio stiprumo vakarinių krypčių vėjas. Naktį termometrai rodys apie nulį, dieną sušils iki 2–7 laipsnių šilumos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)