Diena bus debesuota su pragiedruliais, daugiau saulės teks vakariniams šalies rajonams. Protarpiais numatomi krituliai: vakaruose vyraus nedidelis lietus, rytiniuose ir pietiniuose rajonuose lietus maišysis su šlapdriba. Vėjas suksis iš šiaurės vakarų, šiaurės, daug kur gūsiai sieks 15–20 m/s. Temperatūra šiandien pakils iki 2–7 laipsnių šilumos.

Sekmadienį mūsų orus jau lems anticiklono gūbrys. Bus daugiau pragiedrulių, o kritulių tikimybė nedidelė. Naktį pašals iki 2-7 laipsnių šalčio, todėl daug kur susidarys plikledis, bus slidu. Dieną vyraus silpnai teigiama temperatūra. Vėjas vyraus vakarinių krypčių, apysmarkis, bet pavojingų gūsių nebenumatoma.

Pirmadienį Lietuva išliks anticiklono šiaurės rytiniame pakraštyje. Padaugės debesų. Naktį žymesnių kritulių dar nenumatoma, o dieną vietomis truputį palynos. Vėjas naktį pūs iš pietvakarių, vakarų, vidutinio stiprumo, dieną suksis iš šiaurės vakarų, sustiprės iki 9–14 m/s. Temperatūra naktį svyruos apie 0 laipsnių, dieną oras sušils iki 2–6 laipsnių šilumos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją