Tai, ką netrukus pareigūnai surado atlikę kratą Lino V. namuose, šokiruoja – savo mobiliojo ryšio telefone „Samsung“ jis laikė net 348 nuotraukas, kuriose užfiksuoti seksualiai išnaudojami vaikai, daugiausiai – berniukai.

Tyrimas buvo pradėtas, kai Lietuvos pareigūnai iš JAV Dingusių ir išnaudojamų vaikų nacionalinio centro gavo informaciją, kad iš vieno „Facebook“ vartotojo paskyros, naudojantis pokalbių programėle „Messenger“, buvo išsiųstos penkios pornografinės nuotraukos, kuriose užfiksuoti nuogi vaikai. Nustatyta, kad vienoje nuotraukoje buvo nufotografuotas maždaug 12 metų berniukas, kitose – šiek tiek vyresni, bet dar nepilnamečiai berniukai.

Linui V. grėsė griežtesnė bausmė, tačiau teismas atsižvelgė, kad jis pripažino kaltę, teigė, jog gailisi dėl savo poelgio, be to, nebuvo anksčiau teistas ar baustas administracine tvarka.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)