„Aš labai džiaugiuosi, kad tas bendradarbiavimas prasidėjo šiandieną, jis jau tęsiasi daug metų. Tik jis nebuvo formalizuotas, tai, matyt, atėjo tam metas ir ypatingai tai svarbu būtent Europos Parlamento rinkimų perspektyvoje, kur aš tikiuosi, kad mes kartu dirbsime Europos Parlamente“, – spaudos konferencijoje teigė Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) Ramūnas Karbauskis.

Politikas akcentuoja, kad Lietuvos ir Latvijos valstiečių požiūriai visiškai sutampa dėl karo Ukrainoje.

„Šiandieną pasirašytas susitarimas tai yra jau kuris laikas vykstančio bendravimo, bendradarbiavimo rezultatas, kuriuo mes labai džiaugiamės“, – pritarė LVŽS narys Aurelijus Veryga.

Savo ruožtu Latvijos valstiečių ir žaliųjų sąjungos pirmininkas Armands Krauze akcentavo, kad tiek jo vadovaujama partija, tiek ir Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga turi daug bendrų vertybių ir tikslų
„Mes esame konservatyvi partija, kaip ir mūsų kolegos Lietuvoje, todėl labai svarbu bendradarbiauti ne tik tarpparlamentiniu lygmeniu, pavyzdžiui, ne tik partijų asamblėjoje, bet taip pat ir tarp mūsų partijų“, – akcentavo A. Krauze.

Šaltinis
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)