„Kol kas dar laukiu visos informacijos, bet jau dabar aišku, kad padariau klaidą vertindamas Vilniaus viešojo transporto pirkimus. Tai pirmas epizodas, kurį trinu. Taip pat padarysiu naują, kai tik turėsiu visus atsakymus iš VVT ir kitų šaltinių.

Labai gaila, kad savo žioplumu įdaviau rimtus kozirius ne kartą viešai melavusiems politikams. Jiems niekada neteko atsakyti už savo melą, mano klaidos, man kainuoja labai daug. Vėlgi, galiu kaltinti tik save ir savo neatidumą. Dėl to atsiprašau ir vis dar tikiu, kad tiesa yra svarbu“, – feisbuke trečiadienį parašė S. Malinauskas.

Savo „Youtube“ kanale, penktadienį paviešintame vaizdo įraše pavadinimu „Šimtamilijoninė šėrykla“ S. Malinauskas pasakojo, jog Vilniuje viešojo transporto vairuotojai priversti vairuoti senas ir techniškai netvarkingas transporto priemones, nors jų remontui, o ir naujų transporto priemonių įsigijimui, esą išleidžiamos kosminės sumos.

Tinklaraštininkas įvardijo konkrečius skaičius, kuriuos vėliau Vilniaus mero patarėjas Karolis Žukauskas viešai paneigė ir tikino, kad jie neatitinka realybės. S. Malinauskas ir patarėjas įsivėlė į viešą ginčą.

Daugiau apie tai – čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)