Tai penktadienį Delfi patvirtino pats V. Tomaševskis.

„Na taip, toks sprendimas vakar buvo priimtas, VRK pridavėme paraišką. (...) Paskutiniu momentu buvo mūsų toks sprendimas partiečių“, – sakė jis.

Europos Parlamente dirbantis LLRS-KŠS pirmininkas aiškino, kad sėkmės rinkimuose atveju iškart atsisakytų europarlamentaro mandato.

Rimčiausiu konkurentu Vilniaus mero rinkimuose jis įvardijo buvusį merą Artūrą Zuoką.

„A. Zuokas yra pagrindinis kandidatas, antrą kartą tada jau konkuruosime su buvusiu meru A. Zuoku dėl pergalės“, – kalbėjo jis.

2015 metų Vilniaus mero rinkimuose V. Tomaševskis liko trečias, jis surinko 16,96 proc. balsų. A. Zuokas su 18,05 proc. balsų ir R. Šimašius su 33,95 proc. balsų pateko į antrąjį turą, kuriame nugalėjo R. Šimašius.

Konservatoriai kitų metų kovą įvyksiančiuose mero rinkimuose kelia vicemero Valdo Benkunsko kandidatūrą, į šį postą kandidatuoja ir iš konservatorių partijos išmestas Mykolas Majauskas.

Laisvės partija kelia Seimo nario Vytauto Tomo Raskevičiaus kandidatūrą, socialdemokratai – Rasą Budbergytę, Liberalų sąjūdis – Eglę Radvilę, Nacionalinis susivienijimas Vytautą Sinicą, Darbo partija Seimo narę Ievą Kačinskaitę Urbonienę, į merus kandidatuoja ir buvęs „darbietis“ Aidas Gedvilas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)