„Jeigu jie pareikš, kad palaiko Ukrainą ir jos ginkluotąsias pajėgas – jų (populiarumo – red.) reitingai bus nuliniai ir jie tokiu atveju taps niekam neįdomūs. Kai pasakoma, jog koks nors viršininkas pavogė pinigus, kad vargšai kareivėliai, mūsų berniukai vienais apatiniai rūbais apkasuose, visa tai – normalu. Žvelgiant žmogiškai, tai – jų šalis“, – samprotavo S. Pugačiovas.

Rusų milijardierius pateikė pavyzdį, jog II Pasaulinio karo metu iš Londono transliuojant radijo programą vokiečių kalba taip pat neišvengiamai būtų keliamas klausimas apie tai, kur Adolfas Hitleris pasiuntė „mūsų berniukus“. Tai pat pat akcentuotos jų gyvenimo sąlygos ir ženklus SSRS kariuomenės pranašumas.

Emigracijoje gyvenantis buvęs rusų oligarchas tikina, kad čia nėra nieko keisto, nes kalbama su Rusijos auditorija, šalies gyventojais.

„Įsivaizduokite, kai visi aplinkui iš džiaugsmo visą parą leidžia fejerverkus, išeina „būsimasis prezidentas“ A. Navalnas ir kalba visiškai priešingai: „ne, Krymas nėra mūsų, kai tik tapsiu prezidentu, iš karto grąžinsiu Krymą, nes savintis svetimą – negerai“.

Blogai yra savintis, kas tau nepriklauso iš Rusijos Federacijos biudžeto, o paimti iš Ukrainos – netgi visai neblogai“, – dalies rusų, pastaruoju metu kritikuojančių V. Putiną mąstymo stereotipus ironizuodamas apibūdino S. Pugačiovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)